Atoderm de la Bioderma are grija de pielea uscata si atopica

ianuarie 30, 2017


Bioderma îşi manifestă întotdeauna grija pentru sănătatea pielii noastre, iar prin noua campanie de educare şi informare “Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit”, pune miturile despre dermatita atopica şi îngrijirea pielii uscate, faţă în faţă cu realitatea, pe website-ul dedicat, www.pieleuscata.com.

Pentru că ATODERM este gama de produse dermatologice destinate pielii întregii familii, website-ul www.pieleuscata.com este locul în care mămicile găsesc informaţii corecte despre îngrijirea pielii celor mici. Doborând toate miturile legate de atopie, Bioderma contribuie la diminuarea disconfortul fizic, psihic şi social la care sunt supuşi copiii atopici şi familiile lor. Se evită, astfel, marginalizarea acestora din cauza lipsei de informare în rândul comunităţilor de părinţi.

Dermatita atopica nu se tratează cu mituri, ci cu un program zilnic de îngrijire, folosind produse dermatologice recomandate de specialişti. La baza produselor Bioderma stă filosofia sa: “Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie şi să o învăţăm să trăiască corect, în loc să ne mulţumim doar să o tratăm pe moment”. 


Astfel, special pentru pielea uscată, foarte uscată şi atopică, Laboratoarele Bioderma au dezvoltat gama ATODERM

Formule dermatologice brevetate, hipoalergene, ce au la bază mimetismul biologic: folosesc molecule prezente în mod natural în piele sau care mimeaza mecanismele biologice naturale. Rezultatul este o toleranţă excelentă şi o îngrijire intensiva pentru întreaga familie, de la nou născuţi până la adulţi.

Zilele trecute, a ajuns la mine un pachet Atoderm care mi-a adus zâmbetul pe buze deşi vremea de afară nu dă semne să se îmbunătăţească de-o vreme-ncoace. Chiar dacă nu mă confrunt cu piele atopică, îmi simt pielea uscată şi dornică de hidratare mai ales în perioada rece a anului, când factorii de mediu acţionează agresiv asupra aspectului şi sănătăţii ei. Dacă mai includ aici şi produsele de curăţare care o secătuiesc, e de la sine înţeles că pielea noastră suferă şi este "bombardată" din toate părţile, indiferent de anotimp, iar un ritual minimal şi atent de îngrijire poate contribui vizibil la sănătatea şi aspectul plăcut al acesteia.


Uleiul de duş Atoderm este unul dintre produsele care m-a surpins foarte plăcut. Textura cremoasă, delicată curăţă blând pielea, învăluind-o într-o stare de confort şi hidratare. Nu face multă spumă, aproape deloc, dar pe partea de hidratare excelează şi rar mi s-a întâmplat să îmi simt pielea atât de hidratată după duş. Şi ca miros, îmi place, e discret şi plăcut, exact cum mă aştept să fie un produs dermatologic de calitate. Se simte diferenţa după un duş cu Atoderm de la Bioderma, e altceva! 


După duş, pentru hidratare mai intensă şi de durată, folosesc Atoderm Creme, cremă emolientă pentru faţă şi corp care vine să întregească ritualul de îngrijire al pielii. Îmi place că are o formulă neparfumată, iar asta îi creşte gradul de toleranţă chiar şi în cazul pielii foarte sensibile şi reactive. Este o cremă non-grasă, deci nu lasă pielea lipicioasă, ci fixează apa în piele şi previne evaporarea ei, datorită agenţilor umectanţi şi hidratanţi. Efectul resimţit imediat după aplicare este de piele moale şi hidratată, gata să îmbrace pijamalele pufoase şi călduroase! 


Crema pentru mâini şi unghii Atoderm are o textură lejeră, care pătrunde repede în piele, lăsând-o suplă şi catifelată. Oferă mâinilor acel aspect plăcut îngrijit şi strălucitor, împiedicând deshidratarea excesivă sau apariţia rănilor provocate de frigul de afară. O aplic de câte ori simt nevoia pe parcursul zilei, cât şi seara înainte de culcare, pentru un răsfăţ complet.

Balsamul de buze sub formă de stick Atoderm e de nelipsit din geanta mea de când l-am primit, iar asta pentru că buzele mele uscate s-au obişnuit cu starea de bine. Balsamul creează o peliculă protectoare pe buze, care le menţine moi şi hidratate pentru mai multe ore. Îl aplic de 2-3 ori pe zi şi am uitat de buzele crăpate şi cojite. În caz că vreau să folosesc un ruj mat, balsamul ăsta de buze nu va permite să apară acel aspect inestetic de buze rujate dar neîngrijite, aşadar este şi o bună bază pentru machiajul buzelor.

Pe www.pieleuscata.com învăţăm să îngrijim corect pielea întregii familii. 
Kisses!

0 comentarii