Despre mine in 2015, rezumat

decembrie 25, 2015


Uneori mă gândesc să scriu și unele postări mai personale pe blog, iar acum că 2016 ne bate la ușă, mă gândeam că e momentul să trag linie și să fac un inventar al lucrurilor importante care mi s-au întâmplat pe parcursul anului.

Prima jumătate a lui 2015 a fost destul de grea, dar și frumoasă pentru mine, fiindcă urma să dau Bacalaureatul și pentru asta am alocat marea majoritate a timpului meu studiului, dar am încercat în pauzele de respiro să scriu și pe blog și să nu îl abandonez. Nu l-am abandonat și trebuie să știți că de fiecare dată când apucam să scriu câteva articole, aveam o bucurie imensă, fiindcă mi-am dat seama că îmi place mult ceea ce fac doar atunci când timpul nu mai îmi permitea asta, iar scrisul este ca o gură de aer proaspăt. Rezultatele nu au încetat să apară, Bacul a reprezentat unul dintre cele mai ușoare examene pe care le-am dat vreodată și mi-a plăcut la nebunie (fiindcă am învățat constant, că altfel...) chiar dacă înaintea probelor eram stresată la maxim și credeam că vine sfârșitul lumii. Nu a fost așa, ba din contră, subiectele au fost accesibile și logice de cele mai multe ori, iar în ziua ultimei probe, am simțit că mi-am luat o piatră de pe inimă și am început să mă răsfăț cu tot ce aveam mai bun printre cosmetice. 
P.S.: Don't panic about that! :)

În martie am participat la a doua întâlnire a bloggerițelor din Timișoara (eu sunt din Arad), Spring Beauty Bloggers Meeting, unde am avut ocazia să revăd și să cunosc bloggerițe pe care le știam deja din online. Am avut parte și de o demonstrație de machiaj și toată atmosfera a fost una beauty-related.


Tot în martie am participat la o sesiune de machiaj la Douglas Timișoara, Dior Beauty Journey by Douglas, unde am fost răsfățată de specialistele Dior și Douglas și unde m-am simțit extrem de bine. Mi-a plăcut mult că puteam vorbi aceeași limbă cu fetele de acolo și sper să se organizeze mai des astfel de evenimente în Arad sau în Timișoara.


Unul dintre cele mai frumoase momente a fost în aprilie, când am cunoscut-o live pe Ani Tătucu, iar întâlnirea a fost una plină de bucurie și emoție. Chiar atunci împlinisem doi ani de bloggereală și întâlnirea a fost ca un cadou pentru mine, fiincă îmi doream de mult să o cunosc și mă simțeam mândră de ceea ce am făcut aici pe blog.


La începutul lui iulie am scăpat și de probele Bacalaureatului, și drept dovadă, în iunie am 8 articole, iar în iulie 18. Se observă entuziasmul, nu? :)

În august, mi-am cumpărat un alt aparat foto, și fiindcă îmi promisesem dinainte că trebuie să o fac și pe asta, am publicat și primul video pe Youtube. Yeeeey! N-am filmat multe videoclipuri de atunci până acum, fiindcă mi-e mai ușor să mă așez la calculator și să scriu și să pot șterge ce am scris greșit sau fără sens, însă încerc pe cât posibil să mai apar cu câte un video și zilele astea urmează unul cu produse terminate. Am avut niște emoții groaznice, iar pentru primul videoclip m-am stresat vreo 6 ore. Era atât de ciudat să mă văd și să mă ascult, dar nici acum nu îmi place să urmăresc videoclipurile mele. Îmi dă o stare ciudată fiindcă îmi văd toate greșelile și uneori îmi vine să șterg videoclipul imediat după ce l-am publicat.


În septembrie am participat la #beautyswapbybeautybarometer, eveniment organizat de Ani Tătucu în București, și a fost un eveniment care mi-a marcat plăcut pasiunea pentru beauty blogging. M-am bucurat să o revăd pe Ani, dar și să văd și să schimb câteva vorbe cu fetele pe care le citesc cu drag. Swap-ul propriu zis mi-a plăcut la nebunie și chiar îmi imaginam cum ar fi să stăm toate cele 50 de bloggerițe într-o casă și să discutăm toată ziua despre așa ceva! :)) Un lucru care m-a impresionat și m-a lăsat cu zâmbetul pe buze a fost momentul în care le-am cunoscut pe două din fetele agenției The Cover și mi-au spus că îmi știu și îmi citesc blogul, iar mie nu-mi venea să cred. Am fost foarte bucuroasă, iar chestiile astea te motivează enorm. Aveam emoții mari fiindcă era ceva total nou pentru mine, însă totul s-a transformat într-un eveniment frumos și relaxant, de la care am plecat cu entuziasm.


În octombrie am fost la o sesiune de machiaj Yves Rocher, la noi în Arad, și m-am bucurat de explicațiile pe care le-am primit pe durata realizării machiajului meu. Am primit și un cadou la plecare, și aici a fost mâna lui Ani Tătucu, care mi-a făcut din nou o surpriză și cred că ați observat câte cadouri am primit de la ea până acum. 


În octombrie am început facultatea pe specializarea Marketing și mă bucur de libertatea pe care mi-o oferă. Sper ca totul să meargă bine, fiindcă sesiunea mai că bate la ușă, însă acum am mai mult timp pentru blog și sper ca în curând să echilibrez totul.

Tot din octombrie, fac parte și dintr-o organizație de studenți, AIESEC, și nu regret deloc decizia făcută. Am început să ies mai mult și să descopăr oameni de calitate cu care cred că voi avea prietenii de durată. 

În decembrie, am făcut primul meu swap de cosmetice pe Youtube cu Anita, de care sunt super încântată. Swap-ul ăsta a venit la fix, fiindcă m-a scos din zona de confort și m-a trimis din nou în lumina reflectoarelor, căci altfel nu știu când urma un videoclip nou la mine pe canal. Mă bucur mult că am cunoscut-o pe Anita prin videoclipurile ei de pe Youtube și vă invit să vă abonați la ea.


Pe 23 decembrie am participat la AIESEC Christmas Party, iar Moșul meu secret m-a nimerit cu cadoul făcut. Thankie, Moni! A fost o atmosferă relaxată, iar "momentul cadourilor" a fost plin de bucurie și emoție. 


Acestea sunt cele mai importante evenimente din 2015 pentru mine, iar acum sunt curioasă dacă vouă vă plac postările personale, în care să aduc și o altă parte din mine, nu neapărat doar beauty-related. Să aveți parte în continuare de Crăciun fericit!

Kisses!

0 comentarii