Beneƒit Hydra-Smooth Talk Flirty Lipstick

decembrie 12, 2015


Dacă tot m-am pornit pe rujuri, revin iar cu un articol în care vă prezint și vă vorbesc despre unul, iar de data asta e vorba despre Benefit Hydra-Smooth Lip Color într-o nuanță foarte drăguță , așa cum îi sugerează și numele: Talk Flirty.

Rujurile Benefit Hydra-Smooth conțin unt de shea, mango și vitamina E, iar de aici rezultă o formulă hidratantă și foarte cremoasă, potrivită pentru anotimpul rece. Talk Flirty este o nuanță plăcută de roz orhidee, care se aplică foarte ușor pe buze, lăsând o nuanță uniformă și strălucitoare.



Ca să nu trecem atât de ușor peste un detaliu semnificativ, trebuie să vă spun că ambalajul este unul special și diferit de cel al rujurilor obișnuite. Îmi place mult design-ul lui și pata de culoare din centru, care reprezintă nuanța rujului, iar coronița care servește drept capac, este de-a dreptul deosebită și plăcută privirii. Produsele Benefit au ambalaje colorate și atrăgătoare, iar datorită atenției mai accentuate pentru detalii, îmi inspiră calitate și eleganță. De fiecare dată când îl folosesc, îmi dă o stare aparte. Putem să-i spunem ruj pentru prințese dacă vreți, here's your crown! 

Inițial avea vârful dublu înclinat, pe parcurs s-a tocit, însă aplicarea nu este una dificilă, datorită dimensiunii înguste pe care o are, sub formă de glonț aș putea spune!


Nu se strânge inestetic pe buze și nu evidențiază zonele mai uscate sau eventualele cojițe, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să le acordăm și buzelor atenția cuvenită, și hidratarea zilnică cu un balsam și o exfoliere periodică sunt necesare, indiferent de rujul folosit. De obicei, aplic un balsam de buze înaintea oricărui ruj pe care îl folosesc, fiindcă buzele mele sunt foarte uscate în perioada rece, însă la acesta nu am simțit nevoia suplimentară de hidratare.


Rujurile Hydra-Smooth sunt concepute pe 3 nivele de acoperire (Sheer, Medium & Medium Full Coverage), iar Talk Flirty are o acoperire medie și cu toate astea, e destul de pigmentat și rezistă în jur de 3-4 ore pe buze. La cât de hidratant este, l-aș caracteriza ca pe un balsam intens colorat pentru buze care dă viață unui machiaj natural de zi.


Sunt disponibile 10 nuanțe de Hydra-Smooth Lip Color, în cantitate de 3g, iar eu sunt curioasă dacă voi ați încercat vreuna din ele și cum vi s-a părut.

Kisses!

0 comentarii