Antiperspirant stick Dove Go Fresh cu aroma de castravete si ceai verde

noiembrie 24, 2015


Antiperspirantul sub formă de stick de la Dove, Go Fresh cu miros de castravete și ceai verde, a intrat în foarte scurt timp în categoria produselor mele antiperspirante preferate, iar astăzi vă spun și vouă mai multe despre el, fiindcă eu nu prea am avut de unde să aflu o părere despre el înainte de a-l cumpăra.

L-am cumpărat online de pe Aoro și chiar aveam emoții în privința lui, fiindcă nu mai folosisem de foarte mulți ani antiperspirante stick și nici nu știam dacă va fi eficient sau nu. Din fericire pentru mine, este un produs foarte bun, pe care mă bucur că l-am încercat. Chiar mi-era dor de un produs delicat de la Dove, iar acest antiperspirant rezonează exact cu concepția mea despre produsele Dove, care reprezintă ceva special pentru mine.



În primul rând, îmi place ambalajul mic și practic, iar combinația dintre alb și verde este foarte plăcută vizualului, indicându-mi o aromă fresh, proaspătă, de care urmează să mă bucur întreaga zi. Să nu vă așteptați să miroasă exact a castravete, căci miroase mult mai plăcut și oferă o stare de prospețime și revigorare imediată. Cred că aș recunoaște aroma unui produs Dove dintr-o mie, e ceva aparte.

Are o consistență foarte cremoasă și nu trebuie să aplic mult produs pentru a mă simți protejată și parfumată întreaga zi. Conține 1/4 cremă hidratantă și vitamina E, care îmi asigură o piele a subrațului hidratată și îngrijită, iar ăsta e încă un aspect pe care îl apreciez mult. Nu mi-a provocat usturime chiar dacă l-am aplicat după epilare. 


Uneori, din exces de zel, mă dădeam cu deodorant în exces, și nu pătrundea tot în piele, astfel că ajungeau să se formeze acele biluțe albe la suprafața pielii. Nu e nevoie să exagerați cu aplicarea lui, fiindcă își face efectul din maxim două straturi, iar transpirația își face timid simțită prezența abia seara târziu, înainte de duș.

Este mult mai spornic decât un deodorant spray și, la cum se prezintă, stick-ul de 40 ml îmi va ajunge fără probleme pentru vreo două luni.

Îmi place mult din toate punctele de vedere, are o aromă foarte plăcută care persistă foarte mult timp și mă pot baza pe el chiar și în situațiile stresante. Cred că și la vară va face față, vi-l recomand cu căldură!

Cantitate: 40 ml; Preț: 9 lei

Kisses!

0 comentarii