Gel de dus Nivea Creme Smooth, hidratare intensa la dus

septembrie 24, 2015


Prin aprilie vă spuneam că specialiștii NIVEA au lansat un nou gel de duș intens hidratant cu unt de shea, special pentru femeile care ies cu o senzație de piele uscată de la duș, și anume: NIVEA Creme Smooth. Acum că am avut ocazia să-l testez și eu, și mă bucur pentru asta, vreau să vă spun și vouă cum mi s-a părut și să-i aduc laudele binemeritate.

Formula este îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E și F, iar efectele lor hidratante și benefice sunt resimțite, într-adevăr, pentru că este unul dintre cele mai cremoase și hidratante geluri de duș pe care le-am încercat.

Gelul de duș are proprietăți nutritive și hidratante datorită extractului natural de unt de shea, care hidratează pielea în profunzime, iar după duș se simte plăcut parfumată și catifelată. Consistența cremoasă îmi inspiră din start hidratare intensă, ca și cum aș aplica o cremă de corp hidratantă, iar efectul este resimțit imediat, doar că hidratarea vine din partea unui gel de duș care mă scutește de aplicarea unei loțiuni hidratante.


Crema de duș curăță delicat pielea, fără să o deshidrateze, oferindu-mi în același timp și un răsfăț olfactiv, datorită aromei tropicale, asemănătoare celei de cocos, care mă încarcă de prospețime. Aroma este una foarte plăcută, delicată, îți dă o stare de bine, de liniște. După fiecare duș îmi admir pielea catifelată pe care mi-o oferă Nivea Creme Smooth și îmi spun că doar de astfel de geluri de duș am nevoie, fiindcă a început să-mi placă senzația de piele hidratată după duș.

Face o grămadă de spumă care curăță foarte bine corpul, iar dacă folosiți ca mine, o lufă de baie, vă puteți scălda într-un munte de spumă care miroase special, Nivea a avut grijă de asta. Nu este nevoie de multă cremă de duș pentru a vă curăța bine corpul și pentru a crea o spumă generoasă, deci e și spornic, le are pe toate.


Mie, Nivea mi-a inspirat întotdeauna o stare de protecție, de familie, o stare de bine și confort, iar acest gel de duș întărește și mai mult pasiunea pentru acest brand care se reinventează pe zi ce trece și aduce un plus de bucurie în casele noastre. 

Recomand cu drag acest gel de duș, în special acum când vremea rece e pe cale să ne bată la ușă, și noi trebuie să avem mult mai multă grijă ca pielea noastră să se mențină la un nivel optim de hidratare.

Kisses!

0 comentarii