Reduceri la cosmetice pe miniprix

iulie 15, 2014

Astazi am descoperit ca cei de la miniprix ne incanta cu 50% reducere la produsele ARGANICARE si SPApharma. Mi-au atras atentia datorita ambalajului luxuriant, atent conceput, si cu toate ca pentru mine calitatea primeaza, trebuie sa recunosc ca apreciez micile detalii, iar un ambalaj atragator al produselor cosmetice imi indica faptul ca producatorul a investit in produsele respective si doreste sa ne bucuram de calitatea lor, incepand de la ambalaj pana la ultimul ml de produs.

Astazi au iesit in evidenta urmatoarele:

CREMA REGENERATOARE CU RODIE SI SPF15 SPA PHARMA 50 ml - 49.95 lei 

(inainte 99.9 lei)

Bazata pe uleiul pur de rodie in concentratie ridicata, bogat in antioxidanti, vitaminele A, C si E si mineralele de la Marea Moarta, crema calmeaza pielea si reduce ridurile, ajuta la repararea tesuturilor distruse si imbunatateste elasticitatea pielii. 

CREMA CU VITAMINE SI SPF15 SPA PHARMA 50 ml - 49.95 lei 

(inainte 99.9 lei)
Aceasta crema actioneaza impotriva imbatranirii pielii datorita mineralelor din Marea Moarta, si datorita vitaminelor A, B3, B5 si E, uleiului din seminte de rodii, extractului de aloe vera si protectiei solare.


(inainte 139.9 lei)
Serul contine vitaminele A, B5, C si E care contribuie toate la elasticitatea pielii, reduce ridurile si lasa o piele neteda si catifelata. Antioxidantii contracareaza radicalii liberi care provoaca manifestarile imbatranirii si reduc efectul factorilor nocivi din mediu. 

SER HYDRA PURE SPA PHARMA 30 ml - 59.95 lei 

(inainte 119.9 lei)

Serul Hydra-Pure, destinat pielii uscate, contine acid hialuronic, un agent de hidratare specific pielii, precum si minerale de la Marea Moarta, musetel, pentru efectul sau calmant, extracte de jojoba si aloe vera care previn reactiile inflamatorii ale pielii, cauza care duce la adancirea ridurilor.

LOTIUNE PENTRU PAR ONDULAT ARGANICARE 400 ml - 49.95 lei 

(inainte 99.9 lei)
Lotiune pentru par cret imbogatita cu ulei de argan si elemente esentiale pentru o extra suplete si stralucire. Protejeaza impotriva agresiunilor externe care afecteaza calitatea parului, expunerea la razele ultraviolete, vopsitul repetat si impotriva folosirii frecvente a uscatorului de par.

Ati cumparat vreodata produse partener de pe miniprix?
Ce va tenteaza?
Kisses!

0 comentarii