O noua iubire - crema antiaging de zi pentru ten mixt GreenStem de la Cosmetic Plant

ianuarie 12, 2014

Au trecut 3 saptamani de cand am primit si folosesc zilnic crema GreenStem de la Cosmetic Plant care este destinata ingrijirii tenurilor normale si mixte si am ramas foarte placut impresionata de ea.

Haideti sa aflam impreuna cateva lucruri estentiale despre gama GreenStem:

"Ingredientele de baza in gama GreenStem sunt celulele stem din argan si uleiul de argan BIO.
PhytoCellTec™ Argan este un extract de celule stem obtinut din muguri de argan, capabil sa protejeze si sa vitalizeze cele mai pretioase celule stem ale pielii.
Astfel, matricea dermica este refacuta si fermitatea pielii este mult imbunatatita.
Uleiul de argan BIO reprezintă o sursă importantă de vitamine, antioxidanti și acizi grași esențiali. Hrănește epiderma, o regenerează, reface stratul lipidic al acesteia și o protejează de acțiunea nocivă a radicalilor liberi.
Cremele GreenStem nu contin parabeni, parafine, siliconi sau coloranti."

Cateva detalii despre crema de zi matifianta GreenStem:

"Hydrovitonul, principiul activ de hidratare, este un cocktail de activi care crește capacitatea pielii de a reține apa și asigură menținerea hidratării optime a epidermei.
Pudra de orez, este o alternativă naturală pentru păstrarea unui ten catifelat și mătăsos, prin proprietățile de absorbție a sebumului și matifiere.
Filtrele solare ȋmpreună cu vitamina E naturală protejează pielea ȋn mod activ ȋmpotriva efectelor nocive ale radiațiilor UVA/UVB.
Combinatia de ingrediente active atent selectionate - uleiul de argan BIO, vitamina E naturala, principiul de hidratare, pudra din orez, filtrele solare - protejeaza, regenereaza si restructureaza pielea, lasand-o neteda si matasoasa."
Atat de mult imi place crema asta si sunt chiar uimita si mandra de mine, caci de cand am primit-o nu a fost zi in care sa nu o folosesc (uneori si de mai multe ori pe zi) si sa ma invinovatesc pentru perioadele in care evitam cremele hidratante pentru fata deoarece, fiind de vina si lipsa de documentare, mi se parea ca toate imi ingrasa tenul si nici nu se punea problema sa aplic una inaintea fondului de ten, de teama sa nu lucesc si mai tare decat de obicei.

Dupa cum va spuneam si aici, anul 2013 a fost un an in care am inceput sa ma documentez din ce in ce mai mult despre necesitatile tenului mixt si despre ce produse ar trebui sa existe in rutina adecvata de ingrijire a acestuia, am invatat ca si un ten mixt are nevoie de hidratare si ca exista produse special concepute pentru acest tip de ten. 

De cand folosesc aceasta crema nu s-a intamplat sa uit sa o aplic dimineata si parca a devenit un must-have pentru mine, la fel cum este fondul de ten, ca sa zic asa. Imi pare ca tenul meu de-abia asteapta sa-l rasfat cu ea dupa care va fi pregatit pentru machiaj (nu doar tenul meu, si eu, care sunt obsedata de cat de bine miroase) :)).


Miroase extrem de bine si persista pentru aprox. 2 ore(chiar daca se simte intr-un mod foarte discret), in care ma bucur de aroma superba de scortisoara, zic eu, mai ales cand sunt in aer liber si cate-o adiere de vant ma face sa resimt si mai tare mirosul foarte placut si prospetimea pe care mi-o ofera.

P.S.: Mirosul este foarte discret si placut, nu e deloc puternic sau deranjant.
Recipientul din sticla foarte elegant si rezistent ma face sa ador tot ceea ce se poate numi crema GreenStem, de la ambalaj pana la crema in sine cu mirosul si efectele sale. 
Este prevazut cu o pompita dozatoare, care imi permite sa folosesc igienic si rapid produsul, un alt mare plus pentru aceasta crema.
Textura non-grasa, cu absorbtie rapida, hidrateaza indeajuns tenul fara a-l incarca, lasandu-l suplu, catifelat si delicat parfumat.
Dupa aplicare nu simt nevoia sa astept cateva minute ca sa intre in piele si trec direct la aplicarea fondului de ten, pe care il aplic foarte usor, si obtin un look proaspat si sanatos, deci este si o buna baza de machiaj.

Tinand cont de faptul ca am folosit-o zilnic atat eu cat si mama mea (aproape zilnic), cantitatea generoasa - 50ml - s-a dovedit a fi spornica, reusind in 3 saptamani sa consum doar jumatate din ea.

Dupa aproximativ 2 saptamani de folosire mi-am dat seama ca mi-a reglat secretia de sebum prin faptul ca, intr-o dimineata simteam ca trebuie neaparat sa-mi hidratez tenul si am aplicat-o repede, dupa care mi-am simtit tenul mai elastic si catifelat.


INGREDIENTE:

Pentru atentia acordata sticlutei in care vine ambalata, mirosul placut, beneficiile aduse tenului meu mixt, pentru faptul ca are SPF15 si pentru cantitatea generoasa de 50 ml, pretul de aproximativ 25 lei mi se pare binemeritat si accesibil oricarei persoane care acorda atentie ingrijirii tenului sau.

Ma bucur mult ca am descoperit o crema care sa fie exact pe placul tenului meu si cu aceasta ocazie ii multumesc Anei, care "mi-a deschis ochii" si m-a facut sa inteleg ca hidratarea este foarte importanta si mi-a facut cadou aceasta crema de care sunt foarte incantata.


P.S.: Pe 1001cosmetice costa doar 24.5 lei. Click AICI pentru detalii.



Voi ati incercat vreuna dintre cremele GreenStem?

22 comentarii

  1. Si pe mine ma tenteaza crema aceasta, avand tenul mixt, insa sunt curioasa, mirosul este asa puternic? :*

    RăspundețiȘtergere
  2. faptul ca miroase atat de "tare" , ma pune pe ganduri.......si eu am tenul mixt ( nu pe perioada iernii) si imi e greu sa aleg un produs adecvat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru intrebare:). Nu, nu e deloc puternic. Imi place mie foarte mult si de aceea l-am laudat atat, dar e foarte discret si placut:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu miroase puternic, miroase la fel ca orice alta crema, doar ca imi place mie mult si de aia am facut atata caz din asta:D. Eu o folosesc impreuna cu mami si nu am avut niciuna reactii adverse de la ea, e chiar potrivita pentru tenul meu si cred ca am laudat-o foarte tare, sper sa nu se inteleaga altceva:)):D.
    Ai putea sa o alegi pe cea pentru ten uscat, tu stii :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. La prima vedere, m-a captat ambalajul :) E chiar foarte dragut. Nu stiam pana acum de aceasta crema. Sa o folosesti cu drag mai departe :) Pupici cu lipici! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. chestia e ca imi plac sa miroasa:))))) o sa vad, dupa ce o termin pe cea de la L'oreal Nutri Gold, poate ma incumet si o incerc. Ma bucur ca iti face bine, e o realizare sa iti gasesti produsele potrivite tenului tau!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) si mie ♥
    Si eu m-am mirat cand am vazut ca nu imi ingrasa tenul, i ♥ it :D
    Sper sa dau tot peste asemenea produse:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sună bine. Îmi place ambalajul, sticla cu pompiță mi se pare cel mai practic și igienic ambalaj pentru o cremă de față. Dacă avea un SPF mai mare și nu avea parfum (deși e ok că e ultimul pe listă, dar tot fără e perfect pentru o cremă de față).. suna a crema ideală. :))

    http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu spun la fel, ma bucur ca nu trebuie sa iau crema cu degetul dintr-un borcanel si in felul acesta nu contaminez restul produsului cu microbi:D:) Eu ador cum miroase si nu ma deranjeaza deloc:)):D

    RăspundețiȘtergere
  10. În mod clar poate fi o alegere perfectă şi pentru nevoile tenului meu. Mă bucur ori de câte ori aflu de un produs bun, eficient, cu beneficii vizibile, la preţuri mai mult decât rezonabile. Apreciez foarte mult review-urile tale, Lorena, iar asta ţi-o voi repeta ori de câte ori voi avea ocazia ♥. Îţi mulţumim, pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc din suflet, Mihaela! Am muncit cateva ore bune la el si ma bucura enorm cand se observa asta. Si eu cred ca ti s-ar potrivi. E foarte lejera si ma incanta de fiecare data cand o folosesc.
    Scrii foarte frumos, cred ca ti-am mai spus ca ti-ai putea face linistita un blog pe care sa postezi cand ai timp:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmm.. nu am testat, dar sunt sigura ca e o alegere buna. Eu am de la ei crema de zi cu musetel, este incredibila !

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am tenul mixt, chiar m-ai tentat cu crema asta :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce ma bucur ca e utila postarea mea:X
    Astept sa-mi zici parerea ta, aici sau pe Facebook :*
    Eu zic ca o sa-ti placa! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu o iubesc, chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat, si tenul meu e foarte incapatanat:D.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca cineva are nevoie de crema antiaging eu sunt,voi tinerele lasa pielea sa respire,eu am ten normal.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am incercat-o sa stii, si mi-a mai zis si mie cineva de crema asta, am tenul gras si la fel sunt foarte atenta cu ce folosesc de teama lucirii tenului.. Ma bucur ca am aflat ca este eficienta..s-ar putea sa o cumpar, iar pretul este foarte ok. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Pare super faina crema asta! Si potrivita pentru tenul meu. De retinut :). Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place super mult! Mai ales pe timp de vara :D :*

    RăspundețiȘtergere